Jump to content
Sign in to follow this  

Rework στις default δουλείες που υπάρχουν. 

Recommended Posts

Rework στις default δουλείες που υπάρχουν. 
Τα νούμερα και ο χρόνος που αναφέρω, είναι στο περίπου.
 

Κάθισα και έπαιξα όλες τις δουλειές που μπορείς να κάνεις στο δημαρχείο και παρατήρησα ότι εκτός του σκουπιδιάρη και σε ένα βαθμό του ανθρακωρύχου (σωστό θα ήταν μεταλλωρύχος γιατί δε μαζεύουμε άνθρακα/κάρβουνο αλλά μέταλλα) οι άλλες δουλειές είναι εντελώς άχρηστες και χάσιμο χρόνου. Αυτή τη στιγμή η πιο εύκολη πρακτικά αλλά και η πιο "κάτω" (όσον αφορά το roleplay) είναι αυτή που πληρώνει καλύτερα και μπορεί να συγκριθεί σε κέρδη ακόμα και με το εμπόριο κοκαΐνης.
 

-Σκουπιδιάρης:
ΤΩΡΑ:
Μαζεύεις μετρητά από 600€ μέχρι 800€ (περίπου) ανά κάθε μαζεψιά. Η διαδικασία παίρνει κοντά στο 1 λεπτό και η επόμενη στάση είναι επίσης γύρω στο 1 λεπτό διαδρομή. 

ΜΕΤΑ:
1) Μείωση σε 100€ έως 250€ ανά κάθε μάζεμα.
 

-Ανθρακωρύχος:
ΤΩΡΑ:
Μπορείς να βγάλεις από 3.5κ έως 6-7κ αν είσαι τυχερός. Η διαδικασία έχει μεγάλες διαδρομές, παίζει ρόλο η τύχη (το ορυκτό που θα πάρεις) και η όλη διαδικασία παίρνει πάνω 25 λεπτά. 

ΜΕΤΑ: 
1) Αλλαγή του ονόματος σε Μεταλλωρύχος. 
2) 
20% παραπάνω χρόνος στο μάζεμα/επεξεργασία
3) Το φορτηγό να χωράει πάνω από 14 πέτρες. 
4) Πιο κοντινά τα σημεία που επεξεργάζεσαι τα ορυκτά.

Γενικά είναι σχετικά balanced το επάγγελμα αυτό αυτή τη στιγμή, οπότε κ καμία αλλαγή να μην υπάρξει, καλά είναι.
 

-Νταλικιέρης:
ΤΩΡΑ:
-2 ειδών διαδρομές. Εντός και εκτός πόλης. Τα λεφτά είναι 350€ και 650€ αντίστοιχα. (Ξαναλέω, τα λεφτά είναι στο περίπου, δε θυμάμαι ακριβώς τιμές) Επίσης αν χτυπήσετε το όχημα, αφαιρείται ένα ποσό ανάλογο της ζημιάς.
-Οι διαδρομές εντός πόλης παίρνουν από 1 εώς 3 λεπτά και άλλα τόσα για να γυρίσεις πίσω ώστε να πάρεις τα λεφτά. Το όχημα είναι κλασικό φορτηγό χωρίς ρυμουλκούμενο απο πίσω. 
-Οι διαδρομές εκτός πόλης διαρκούν από 5 έως 7 λεπτά και άλλα τόσα για να γυρίσεις και το όχημα είναι νταλίκα με ρυμουλκούμενη καρότσα, κάτι που κάνει την οδήγηση σχετικά πιο δύσκολη και πιο εύκολο να χτυπήσεις το όχημα και να πάρεις ακόμα πιο λίγα.

ΜΕΤΑ: 

1)Διπλάσια χρήματα πιστεύω θα το έκανε balanced. 700€ εντός (όσα παίρνει ο σκουπιδιάρης για κάθε κάδο ανά μέσο όρο) και 1200-1500 εκτός.
2)Αφαίρεση του penalty των ζημιών.
 

Πάμε τώρα στα "καλά". 
 

-Χασάπης  
ΤΩΡΑ:
-Πρέπει να πας μέχρι το Paleto Bay που είναι στην άλλη άκρη του map και να χαλάσεις 4-5 λεπτά συνεχόμενα με το να μαζεύεις κοτόπουλα, να τα συσκευάζεις κλπ.
-Αφού μαζέψεις συνολικά 100 συσκευασίες , πρέπει να ξαναγυρίσεις στο los santos να τα πουλήσεις για 4€ ΤΟ ΕΝΑ. 400€ σύνολο για δουλειά που έχει κρατήσει πάνω από 20 λεπτά.
-Ίσως σε συνδυασμό με το φορτηγό (που παραδέχομαι ότι δεν πήρα λόγω της ταχύτητας που έχει και την απόσταση του εργοστασίου) να μπορούσα να πάρω μαζί μου άλλα 200-300 πακέτα και να έφτανε το ποσό στα 1200-1600€. Αυτό βέβαια θα έκανε την όλη διαδικασία να πάρει πάνω από 35 λεπτά καθώς θα έπρεπε να μαζέψεις 400 κότες και να τις συσκευάσεις κλπ. 

ΜΕΤΑ:
1)Το εργοστάσιο να μεταφερθεί στο Los Santos εκεί που είναι τα σφαγεία.
2) Τα λεφτά να πάνε στα 7€ η συσκευασία.
3) Ο χρόνος παραγωγής να μειωθεί κατά 30%.

-Ψαράς  Ίσως το χειρότερο επάγγελμα αυτή τη στιγμή στον server.
ΤΩΡΑ
Πρέπει να κάνεις μια διαδρομή 3-4 λεπτών ώστε να φτάσεις σε ένα σημείο σχετικά ψηλά στο map και αρκετά απομονωμένο. Εκεί παίρνεις μια βάρκα πάει με 22χλμ και σβήνει κάθε 3 δευτερόλεπτα (τουλάχιστον σε εμένα έτσι έκανε). Επίσης να αναφέρω ότι τη βάρκα την πήρα με 2% βενζίνη η οποία τελείωσε αλλά το πλοίο συνέχιζε να προχωράει... 
-
Στη συνέχεια πρέπει να περάσεις έναν ύφαλο με ρηχά νερά που άμα βρεις πάνω στην άμμο καθυστερεί (ή ενδεχομένως να κολλήσει) το πλοίο αρκετά.
-Αφού πας και ψαρέψεις 100 ψάρια (100 δευτερόλεπτα) πρέπει να γυρίσεις ανάποδα τη μαούνα και να τη γυρίσεις πίσω.
-Αφού το βάλεις στο λιμάνι πρέπει να πας στο los santos (χωρίς φορτηγό να κουβαλήσει πάνω από 100 ψάρια) και να τα πουλήσεις για 4€ το ένα πάλι. Η όλη φάση με το ψάρεμα κ το πήγαινε έλα περνάει τα 20-25 λεπτά για 400€ ... 

ΜΕΤΑ
1) Αλλαγή της τοποθεσίας σε σημείο με πιο βαθιά νερά.
2) Η εταιρεία να σου δίνει φορτηγό ψυγείο που να χωράει 200 ψάρια.
3) Το κάθε ψάρι να το πουλάς στα 7€. 

Οι αλλαγές αυτές είναι προκειμένου να αξιοποιούνται και οι άλλες δουλειές, να μη βλέπουμε παντού σκουπιδιάρικα και να προωθήσουμε και άλλου είδους Peaceful RP (κάτι που λείπει από τον σέρβερ αρκετά θεωρώ).

ΕΞΤΡΑ ΙΔΕΑ
-Ντελιβεράς:
Απλή δουλειά που ξεκινάς με μια βέσπα για όχημα και πας πίτσες δεξιά αριστερά. Παίρνεις 50€ για κάθε ντελίβερι και έχουν απόσταση κάτω από 30 δευτερόλεπτα το καθένα. Αν πας on-time και δε ξεπεράσεις κάποιο ορισμένο timer παίρνεις και tip 10€. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...