georgethekiller 1 Report post Posted September 7 Αdmin Name tryhardd- Δώστε όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε για το τι πραγματικά συνέβη ώστε να μπορέσουμε να το επαληθεύσουμε στα Servers Logs Ο συγκεκριμένος manager με κατηγορει χωρίς λόγο πως έχω <<fake>>account , απαγορεύοντας μου την πρόσβαση στους servers του rush gaming χωρίς καν να με ακούσει ως αναφορά το λάθος του και συνέχιζε να με μπερδεύει με κάποιον εντελώς άσχετο Αν έχετε δικό σας Demo ανέβαστε το στο συγκεκριμένο πεδίο Screenshots για να αποδείξετε ότι πραγματικά συνέβη User Notes Έχω και ορισμένα screenshots ως αναφορά το περιστατικο Αdmin Name tryhardd- 1 1 Leovic and Αγαπαω τα λεφτα <3 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tryhardd- 255 Report post Posted September 7 Απαγορεύεται να εκθέσω προσωπικά στοιχεία, ωστόσο είναι ακράδαντα και συνδέονται με άτομο που έχει 2 accs vac banned (3 and 70 days ago) και όλη του η clan (ομάδα) επίσης banned, είτε ow είτε vac. REJECTED 1 HarDGamer_TV reacted to this Share this post Link to post Share on other sites