Jump to content

important JAILBREAK Massive Upcoming UPDATE 2

Recommended Posts

Καλησπέρα στο RushGaming Community!

 

 

Ετοιμάζουμε ένα μεγάλο γενικό Update στον Jailbreak Server, συνεπώς θα θέλαμε να μας πείτε ό,τι ιδέα έχετε από κάτω από αυτό το post !

 

**Επίσης όλα τα bugs στο Jailbreak έχουν φτιαχτεί, καθώς προσθέσαμε παλιά αγαπημένα maps(summer_v2,spy_vs_spy κ.α.).

 

@Members @ V.I.P Members @ CS:GO Trial Admins @ CS:GO Server Admins @ CS:GO Supervisors

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δν ξερω κατα ποσο δυνατον ειναι να προσθεσετε αυτο που θα προτεινω, προσωπικα νμζω θα ηταν μια καλη προσθεση να ξαναερθει στο map cloud_finals το secret teleport πανω στο δεντρο στα κεντρικα κελια, ετσι θα γινεται να δοθει ενα extra momentum στους cts οπως και στους terriorists, μιας και στο map ειναι πολυ ευκολο ενας t (ειδικα vip) να κανει ρεμπελ πιστευω πως θα δωσει ενα extra boost στους ct. Επισης σε days οπως το hns πολλοι terriorists απλα περιμενουνστο σποτ που κανουν teleport oi ct (οταν περνανε το πρωτο πορταλ) και ετσι ειναι σχεδον αδυνατο ο ct να ολοκληρωσει το day οποτε το επιπλεον πορταλ που κανει τελεπορτ στην πισινα θα βοηθησει λιγο

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να φύγουν όλα τα παοκια map .Να γίνει ένα restart .2 να διαφημιστεί ο σέρβερ. Για να έρθουν νέα άτομα. Δε  χριαζετε κάτι άλλο. Ούτε το vip Ούτε τπτ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα παλιά maps εννοούσα 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγω πιστευω πως πρεπει να γινονται πιο συχνα event με καλυτερα, πιο πολλα rewards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nα δημιουργηθεί ένα παιχνίδι ή γενικά κάποιος χώρος στον οποίο θα τηλεμεταφέρονταν οι νεκροί παίχτες από την ώρα που πέθαιναν. Μου φάνηκε καλή ιδέα γιατί πολλές φορές, οι Simons καθυστερούν το round και το game γενικά με αποτέλεσμα να βαριούνται αυτοί που είναι νεκροί, που μας παραπέμπει στο ότι αποχωρούν από τον server αρκετές φορές ή κάθονται AFK και πολλές φορές χάνουν και τον επόμενο γύρο αφού ξεχνιούνται. Έτσι λοιπόν, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος ο οποίος θα φορτώνονταν σε όλα τα map στο οποίο θα τηλεμεταφερονταν οι παίχτες με το που πέθαιναν ή αλλιώς μέσω plugin (ή να το φτιάξουμε) να μπει ένα mini-game ώστε να διασκεδάζουν οι Users οι οποίοι  είτε από λάθος, είτε από απροσεξία, είτε από ανυπακοή έχουν πεθάνει. Γνωρίζω ότι είναι γενικά λίγο δύσκολο αλλά πιστεύω ότι θα ήταν μια ευχάριστη προσθήκη για τα άτομα τα οποία βαριούνται να περιμένουν όσο είναι νεκροί.

 

Αν τεθεί θέμα το "Πώς θα καταλαβαίνει ο Simon τους Dead από τους Alive στο scoreboard σε περίπτωση που πάνε σε κάποιο μέρος με το που πεθαίνουν?" μπορούμε να τους βάλουμε tags [Dead] [Alive].

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Simon να μπορεί να βάζει marker εκεί που θέλει και να πάνε η terrorist στο μαρκερ.
Να διαγραφή ο χρόνος που λέμε στο να ακολουθήσουν τον simon.Ο χρόνος να ισχύει σε άλλα πράγματα.
π.χ Jump και freeze σε 3 2 1 κανένα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συμφωνώ με τον Snixy να υπάρχει ενα game για τους νεκρούς  και να γίνονται πιο συχνά event και ίσως όπως είπε και ο Nemesus να διαφημηστεί o server αν και πρέπει να διατεθούν λεφτά πράγμα που ειναι λίγο δύσκολο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους, 

 

1) Όταν κάποιος νικήσει το LR να έχει advantage στο επόμενο round. (παράδειγμα 1ο: να εμφανίζεται ένα μικρό menu με chance στο awp/ deagle ή multi jump έως 2 φορές ή speed ή granade pack. Παράδειγμα 2ο: Ο simon να είναι υποχρεωμένος εφόσον δεν υπάρχουν rebels να παίξει οποιοδήποτε game θελήσει και με ότι κανόνες θέλει ο νικητής του LR.

2) Όταν είναι λίγα άτομα στον server για παράδειγμα από 5 και κάτω να μπορεί ο Simon να βάζει day σε κάθε round. 

3) Στα maps που δεν μπορούν να αποδράσουν εύκολα οι T από τα κελιά τους το round time να πέσει στα 10 λεπτά με αποτέλεσμα ο simon να παίζει πιο γρήγορα με τους T. 

4) Στα days noscope και flying scoutman να απαγορεύεται το knife!

5) Να γίνει καινούργιο day να ονομαστεί Horror hns να είναι full σκοτάδι και οι cts να έχουν ορατότητα σαν να κρατάνε έναν φακό, οι T να είναι με models από τέρατα (ίσως να έχουν και λίγο παραπάνω speed) και να παίζει background τρομακτική μουσική.

6) Να ανανεωθούν τα τραγούδια στο τέλος κάθε round.

 

Περιμένω να δω τις γνώμες σας! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπόν,

 

1) Λοιπόν αρχικά θα προτείνω να υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή από το staff προς τους users δηλαδή  δεν γίνεται με το που πάω να "κακολογήσω κάποιον που δεν πρόκειται να τον πειράξει να τρώω gag ή ακόμα και ban.

 

2) Επιπλέον να επιστρέψουν παλιά secrets όπως π.χ. Το δέντρο στην clouds, Το aug κάτω από την ράμπα στην electric, η πόρτα που πυροδοτεί το κεντρικό κελί στην dust, το zeus στην clouds είναι secrets των δημιουργών των map και μπήκαν για κάποιον λόγο εκεί. Κάποιο θα λέτε είναι op και broken εγώ λέω να τα αφήσουμε για λίγο διάστημα να δούμε πόσο broken θα είναι.

 

3) Το 3 αφορά το vip κατά την γνώμη μου από τότε που μπήκε το double vip και το multi jump στο vip έχει πέσει πολύ ο server. Κατανοώ πως το vip φέρνει έσοδα τουλάχιστον θα μπορούσε να γίνει μια προσπάθεια να φύγει μόνο το multi jump για ένα χρονικό διάστημα.

 

4) Ίσως το 4ο να είναι το πιο σημαντικό η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ SIMON. Αυτό που εννοώ εννοώ είναι ότι όπως έχω δει σε ξένους Jailbreak servers υπάρχει ένα Plugin το οποίο επιτρέπει στους users να βαθμολογήσουν τον καλύτερο simon του συγκεκριμένου Map ή και τον χειρότερο δεν πολυθυμάμαι. Παντώς αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο για πολλούς simons που δεν είναι τόσο ψυχαγωγικοί να αρχίσουν να αλλάζουν τον τρόπο που κάνουν simon προσθέτοντας παραπάνω games του map, custom games... για παράδειγμα.

 

5) Event admins το ξέρω πως αυτό το suggestion πρόκειται να απορριφθεί αλλά ρωτήστε τους users τι ζητούν περισσότερο; Μα φυσικά events έτσι λοιπόν θέλω να μπορούν οι admins να διοργανώνουν μικρά έπαθλα στους νικητές από κάποια games του map ή και custom games του εκάστοτε event admins. Π.χ. 5k dollars στον πρώτο που θα νικήσει πρώτος το race ή όποιος βρει το κρυμμένο gun.

 

Αυτά από εμένα πιστεύω να ρίξετε μια καλή ματιά στις προτάσεις μου και σας ευχαριστώ εκ των προταίρων.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6) Αφαίρεθει το menu από τον simon με το οποίο ανοίγει τα κελιά από όπου και νάνε διότι πολλοι το abusaroun βάζοντας boxakia ενώ κρύβονται. Πιστεύω πως παλιότερα ήταν πιο intense χωρίς αυτό διότι θυμάμαι σε πολλά maps που ρίχναμε molotovs  ώστε οι cts να μην μπορούν να τα ανοίξουν

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

bring all the old maps back!!! ❤️ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καποια πραγματα που ειχα γραψει πιο παλια αλλα ενταξει σε αυτες τις δυσκολες μερες για τον Jailbreak 1 η 2 πραγματα απο αυτα θα εβαζα..

 

 

 

Days που τα βρηκα ενδιαφερον απο το MyJailbreak Plugin :

Ghost War
On Round start all players are invisible with godmode, every 5 seconds all players become visible & lose godemode for 3 seconds, after that become invisible again. and so on.

 

Torch Relay
On Round start after 10 sec (default) one random player gets burned. he got more speed but lose hp. The torch must knife an other player to burn him & extinguish himself. The old torch is immune to be torch against until an other player war the torch. Round end when a player dies as torch.

 

Suicide Bomber
On Round start, CTs got time to hide before cells open and Ts got Suicide bombs to kill all CT.
CT and T can Sprint with USE-Key (default).

 

(MyJB)HandCuffs : https://www.youtube.com/watch?v=-KkQ3hs0dsU 

 

Marker(MyJB) : https://www.youtube.com/watch?v=tp6k_Q6K37c

 

 

Last Guard Rule - Οταν μενει ενας Guard Ζωντανος να παιρνει HP αναλογα με τους Prisoners(Alive)

 

Για να γινει λιγο πιο ομορφο το Tab : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=319897

 

Chat Messages Colour : Αν μπορει να αλλαχτει το Χρωμα των γραμματων στο Ctchat και στο Tchat για να γινει πιο ομορφο  

 

Store με Credits : Γιατι να μην εμπαινε ενα shop με Hats chat colours κτλπ , θα μπορουσε να μπει..

 

Αλλαγη στα Models των Guards - Prisoners  

Share this post


Link to post
Share on other sites

H μονη σοβαρη αλλαγη που χρειαζεται ο σερβερ ειναι να μειωθει ο χρονος ανα ραουντ τουλαχιστον στα 10 λεπτα απο τα 15 που ειναι τωρα.
Θα λυσει πολλα προβληματα πανω στα σιμον του παιχνιδιου και θα γινει πιο δραστηριο το παιχνιδι.

Απο εκει και περα να επιστρεψουν καποια δυσκολα secrets που αφαιρεθηκαν ηταν καλη ιδεα,και το μπονους των ct vip να ειναι μονο 50 hp αντι για 100

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Snixy said:

Nα δημιουργηθεί ένα παιχνίδι ή γενικά κάποιος χώρος στον οποίο θα τηλεμεταφέρονταν οι νεκροί παίχτες από την ώρα που πέθαιναν. Μου φάνηκε καλή ιδέα γιατί πολλές φορές, οι Simons καθυστερούν το round και το game γενικά με αποτέλεσμα να βαριούνται αυτοί που είναι νεκροί, που μας παραπέμπει στο ότι αποχωρούν από τον server αρκετές φορές ή κάθονται AFK και πολλές φορές χάνουν και τον επόμενο γύρο αφού ξεχνιούνται.

21 hours ago, VØŁŦ said:

Συμφωνώ με τον Snixy να υπάρχει ενα game για τους νεκρούς  και να γίνονται πιο συχνά event και ίσως όπως είπε και ο Nemesus να διαφημηστεί o server αν και πρέπει να διατεθούν λεφτά πράγμα που ειναι λίγο δύσκολο.

 


Αυτα τα suggestions υποδεικνυουν το μεγαλυτερο προβλημα του σερβερ.
Για ποιο λογο να μπεις στην διαδικασια να φτιαξεις ενα ολοκληρο minigame για τους νεκρους,αντι να κανεις το πιο απλο πραγμα,να μειωσεις τον χρονο ανα round?
10 λεπτα τουλαχιστον πρεπει να γινει,για εμενα το ιδανικο θα ηταν 8 ή 7.5 αλλα ισως κατσει βαρυ σε καποιους.
Σορρυ για το σπαμ αλλα δεν εχω επιλογη επεξεργασιας του προηγουμενου σχολιου

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, κιμποκο said:


Αυτα τα suggestions υποδεικνυουν το μεγαλυτερο προβλημα του σερβερ.
Για ποιο λογο να μπεις στην διαδικασια να φτιαξεις ενα ολοκληρο minigame για τους νεκρους,αντι να κανεις το πιο απλο πραγμα,να μειωσεις τον χρονο ανα round?
10 λεπτα τουλαχιστον πρεπει να γινει,για εμενα το ιδανικο θα ηταν 8 ή 7.5 αλλα ισως κατσει βαρυ σε καποιους.
Σορρυ για το σπαμ αλλα δεν εχω επιλογη επεξεργασιας του προηγουμενου σχολιου

 

Σωστό αυτό που λες αλλά μπορεί κάποιος να πεθάνει στα πρωτα 15 δευτερα σε maps οπως clouds πχ. Κάτι πρέπει να κάνει και αυτός.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λίγο τυχαίο, αλλά σε days όπως headahot η nospread να μην τελειώνουν στο round time και να είναι σαν τo zombie day που για να τελειώσει το round πρέπει να κερδίσει μια ομάδα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όταν μια ποδοσφαίρικη ομάδα δεν πάει καλά.. Δεν αλλάζουν τις κουρτίνες.. Αλλάζουν τους παίχτες, τους προπονητές, τους αναλυτές ή ακόμα και τους ανώτατους διαχειριστές..
Facts...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχοντας μια x εργασιακή εμπειρία και μια y εμπειρία coachάροντας ημι-επαγγελματικές ομάδες στο LOL για λίγα χρόνια (έχω συνεργαστεί με eSport Psychologist, έχω συνεργαστεί με αναλυτές της Counter Logic Gaming και έχω βοηθήσει παίχτες να φτάσουν ακόμα και στο NLC).. έχω καταλήξει σε 1 συμπέρασμα..
E + R = O
event + response = outcome
τα events είναι πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.. όπως ένας πολύ κακός δρόμος.. όσο καλό και ακριβό και ασφαλές να είναι ένα αμάξι.. άμα τρέχεις.. θα τρακάρεις.. και εννοείται πως η ευθύνη θα είναι δικιά σου.. γιατί ναι μεν "ο δρόμος είναι άθλιος" αλλά από την στιγμή που το ξέρεις αυτό και δεν μπορείς να το αλλάξεις... το response σου είναι πως δεν έπρεπε να τρέχεις.. 
Στην περίπτωση του Rush όμως.. τα events μόνο θετικά είναι..
1. Καραντίνα, οι παίχτες δεν μπορούν να πάμε σχολείο, σχολή, δουλειά και κάθονται όλη μέρα σπίτι.. S+
2. Καλοκαίρι, όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια, όταν έκλειναν τα σχολεία, servers σαν το JB δεν έπεφταν κάτω από 10 άτομα μεταξύ 12-6 τα μεσάνυχτα.. A
3. To CSGO είναι τσάμπα και το καθημερινό player base πολλαπλασιάστηκε κατά 6 φορές.. το ελληνικό player base μπορεί να μην πολλαπλασιάστηκε τόσο αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πολλαπλασιάστηκε τουλάχιστον κατά 3 φορές.. B-

Αποφασίσατε να μην αφήσετε όλους τους f2p παίχτες για λόγους ασφαλείας.. δεν λέω πως είναι λάθος απαραίτητα, αλλά πάντα υπάρχουν και άλλες επιλογές..
Το ότι έφυγαν πολλοί παλιοί και ταυτόχρονα δεν ήρθαν νέα άτομα, ανήκει ξεκάθαρα στο κομμάτι του Response.. και πριν πείτε δικαιολογίες του τύπου "ο κόσμος βαρέθηκε να παίζει συνέχεια το ίδιο πράγμα".. Όχι.. Το JB (αν δεν έχει κλείσει ακόμα) όπου να 'ναι κλείνει 10ετία στην Ελλάδα.. Αν ήταν να σβήσει, θα είχε σβήσει πολύ νωρίτερα..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σε περίπτωση που κάποιος δεν κατάλαβε ποιο είναι το suggestion.. η ρίζα του προβλήματος είναι στους Supervisors, στους Managers ή ακόμα και πιο ψηλά.. άμα δεν βρείτε την ρίζα του προβλήματος.. ακόμα και μετά την υλοποίηση των suggestions.. αργά ή γρήγορα θα υπάρχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα.. Ξεκινήστε την έρευνα ρωτώντας όλους όσους έφυγαν, το γιατί.. σίγουρα θα μαζέψετε πιο χρήσιμες πληροφορίες..

Share this post


Link to post
Share on other sites

@masturbation Goes cloudy

 

Αδερφέ όποιον και να ρωτήσεις, θα σου πει αν οχι την ίδια απαντήσει παρόμοια. Ο λόγος ??άτομα μικρής ηλικίας που μπαίνουν στον σερβερ για να διασκεδάσουν και  μερικές φορές χαλάνε το gameplay , ή ct που είτε δεν ξέρουν να κάνουν Simon είτε είναι βαρετοί. Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον. 

 

Πιστεύω πως αν προστεθούν κάποια καλά suggest θα γίνει ακόμα ποιο διασκεδαστικό το jb .Και θα φέρει κάποια άτομα. Σε συνδυασμό τα ατομα που μπαίνουν c.t να είναι τηλεοπτικά. 

 

Ελπίζω σε αυτό το update να προστεθούν περισσότερα suggests!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδάκια υπήρχαν και θα υπάρχουν, πόσο μάλλον σε έναν server σαν το JB.. και εγώ παιδάκι ήμουν όταν ξεκίνησα το JB στο 1.6.. δεν είναι τα παιδάκια που έκλεισαν Combat surf, Multigames και 1v1 Arena (όπου παλιότερα είχαν άτομα).. ούτε τα παιδάκια έχουν ρίξει τόσο πολύ τον JB και τον Casual.. @Nemesus
Καλό είναι να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.. Οι Supervisors και οι ανώτεροί τους δεν είναι παιδάκια.. είναι σε ηλικίες που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους σιγά σιγά..

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Masturbation Goes Cloudy Εννουσα Κύριος τα ατομα μικρής ηλικίας. Αν έμπαινες σε ένα σερβερ και 2 vips σπαμαραν στο Mic και δεν μπορούσες να συγκεντρωθείς. Τα άτομα που είχαν vip μέχρι τότε που έπαιζα εγώ αποτελούνταν κύριος από μικρά άτομα που έπερναν το vip απλά για το unmute . Χωρίς να θέλω να πω ονόματα .Σίγουρα ένα μερίδιο ευθύνης πηγαίνει στο high staff λόγο της αδιαφορίας του αλλά εμείς οι users  είμαστε υπεύθυνοι τον πράξεων μας .Μιας που εμείς μπορούμε να ελέγξουμε και να διαλέξουμε τι κλήμα θέλουμε να επικρατεί στο jb .Ανάλογα το Simon Που κάνουμε no koblex ,spam κλπ .

 

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Άμα ρωτήσεις αυτούς που παραιτήθηκαν δεν έφυγαν επειδή μπαίνουν παιδάκια στον server @Nemesus

Δηλαδή ας πούμε δεν έχουν acces για mute,gag,ban,kick και μικρόφωνο να για να διαχειριστούν την κατάσταση?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν μιλάω για staff .Εννοώ για άτομα που απλά βαρέθηκαν το jb  

@kennyS

 

Πιστεύω ήμουν κατανοητός 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...