Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'important'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rush Gaming Servers Entry
    • Rush Gaming Servers Entry
  • Forum
    • Ανακοινώσεις & Νέα
    • Forum Rules
    • Forum Suggestions - Bugs & Errors
  • Γενικά
    • Περιοχή για νέα μέλη
    • Icon Requests
    • Γενική Συζήτηση
  • CS:GO Gaming Servers
    • CS:GO Server Rules
    • V.I.P
    • Servers List
    • Requests & Reports
    • Events / Giveaways / Tournaments
  • GTA FiveM Server
    • Aνακοινώσεις & Ενημερώσεις
    • GTA FiveM Rules
    • V.I.P
    • Applications
    • Ιδέες & Προτάσεις
  • Teamspeak 3
    • Γενική Συζήτηση & Ανακοινώσεις
    • Requests & Reports

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Skype


Website URL


Location


Interests


Steam Name

Found 8 results

  1. Καλησπέρα ο καθένας από εσάς που θα θέλετε να μπείτε στους Servers θα ανοίγετε ένα νέο topic με το όνομα σας στον τίτλο του. Θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής: το STEAMID σας? Το Steam URL σας? Πως το βρίσκω ? -> https://prnt.sc/m308cp Για ποιο λόγο θέλετε να μπείτε από "Free Account"? Προϋποθέσεις: *NEW* Το Steam Profile σας να είναι Public To Game Details να είναι Public To Friends List να είναι Public Δηλαδή τα Privacy Settings σας να είναι κάπως έτσι: https://prnt.sc/o8dj4v Όλο αυτό έγινε για να αποφευχθεί το άπειρο cheating λόγω των πλέον "Free Accounts". Θα προτιμηθούν αιτήσεις που έχουν να κάνουν με νέους "Users".
  2. Καλησπέρα RushGaming Community! Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα 5/6/2019 (Που το RushGaming Community κλείνει 2 χρόνια σαν ενεργό Community!) ο RP Server μας ΑΝΟΙΓΕΙ σε TEST για αρχή ώστε να κάνουμε ένα Stress Test. Σας περιμένουμε όλους με χαρά να παίξετε χαλαρά αλλά συνάμα με σοβαρότητα, δοκιμάζοντας καινούργιες ιδέες που όμοιες τους δεν έχετε ξανά δει! Και να θυμάστε.. this server is made by Professionals for Professional Players.
  3. Γιατί να γίνω VIP; Πολύ απλά, για να αποκτήσω τα προνόμια που έχουν οι VIP χρήστες στους Servers και να βοηθήσουν στο να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή αλλά και πιο ευχάριστη εμπειρία στην κοινότητα! Ενδιαφέρεσαι για VIP; Επικοινώνησε με τους LagMyAss, Hecate, GrPlayer για να το αποκτήσεις!!! Τι πρέπει να περιέχει το προσωπικό μήνυμα; πολύ απλό! 1. Ποιο πακέτο επιθυμείς να αγοράσεις. 2. Τον τρόπο πληρωμής: ΠΡΟΣΟΧΗ , τρόποι πληρωμής είναι μόνο Paypal, Moneysafe, και PaysafeCard *NEW* ! ONLY DOLLARS VIP: 10€ 100.000 Dollars 20€ 250.000 Dollars 30€ 400.000 Dollars 40€ 600.000 Dollars 50€ 900.000 Dollars Διαθέσιμα πακέτα : Starter VIP: H ισχύς του VIP στο συγκεκριμένο πακέτο θα είναι για 1 μήνα. (10€) VIP Rank στο Forum & Server. Προνόμια σε όλους τους Server του Community μας! (Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω) 50.000 Credits Multigames Server or 20.000 Dollars Jailbreak Server AWP - 20% Chance - 5 σφαίρες (Ammo) Deagle - 33% Chance - 7 σφαίρες (Ammo) Medium VIP: H ισχύς του VIP στο συγκεκριμένο πακέτο θα είναι για 2 μήνες. (20€) VIP Rank στο Forum & Server. Προνόμια σε όλους τους Server του Community μας! (Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω) 120.000 Credits Multigames Server or 45.000 Dollars Jailbreak Server. AWP - 25% Chance - 5 σφαίρες (Ammo) Deagle - 36% Chance - 7 σφαίρες (Ammo) Premium VIP: H ισχύς του VIP στο συγκεκριμένο πακέτο θα είναι για 3 μήνες. (30€) VIP Rank στο Forum & Server. Προνόμια σε όλους τους Server του Community μας! (Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω) 200.000 Credits Multigames Server or 95.000 Dollars Jailbreak AWP - 30% Chance - 5 σφαίρες (Ammo) Deagle - 40% Chance - 6 σφαίρες (Ammo) Elite VIP: H ισχύς του VIP στο συγκεκριμένο πακέτο θα είναι για 4 μήνες. (40€) VIP Rank στο Forum & Server. Προνόμια σε όλους τους Server του Community μας! (Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω) 300.000 Credits Multigames Server or 145.000 Dollars Jailbreak AWP - 35% Chance - 4 σφαίρες (Ammo) Deagle - 45% Chance - 5 σφαίρες (Ammo) Τerrorist V.I.P: 160HP + Speed , 160HP + Kevlar , Invisibility [70%] CT V.I.P: 170HP + Speed , 170HP + Kevlar , Invisibility [70%] Maximum VIP: H ισχύς του VIP στο συγκεκριμένο πακέτο θα είναι για 5 μήνες. (50€) VIP Rank στο Forum & Server. Προνόμια σε όλους τους Server του Community μας! (Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω) 450.000 Credits Multigames Server or 250.000 Dollars Jailbreak AWP - 45% Chance - 3 σφαίρες (Ammo) Deagle - 55% Chance - 4 σφαίρες (Ammo) VMenu Multishop (Δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε για *2 φορές* το VMenu μέσα σε ενα round). Τerrorist V.I.P: 170HP + Speed , 170HP + Kevlar, Invisibility [70%] CT V.I.P: 200HP + Speed , 200HP + Kevlar, Invisibility [70%] Προνόμια στους Servers : Casual VIP: H ισχύς του VIP στο συγκεκριμένο πακέτο είναι 1 μήνα. Πρόσβαση της εντολής !ws (Weapon Skins) Show Damage Plug-In. Δεν υπάρχει περιορισμός στο ΑWP/SSG/SCAR-20. Προβολή C4 Timer όταν πραγματοποιηθεί το Plant από τους Terrorist. Οι Counter Terrorists έχουν πάντα C4 Kit στην αρχή του Round. Οι Terrorists έχουν πάντα Zeus στην αρχή του Round. Πλέον οι V.I.P. έχουν το προνόμιο να έχουν +3000$ *Extra Money* σε κάθε Round. *NEW* Oι V.I.P. μπορούν να παίρνουν +20 ΗP ανά Headshot και ανά κανονικό Kill +10 ΗP. *NEW* Arena VIP: Πρόσβαση της εντολής !ws (Weapon Skins) Show Damage Plug-In. Jailbreak VIP: Πρόσβαση της εντολής !ws (Weapon Skins) Πρόσβαση στο VMenu Terrorist: MultiJump *NEW* 150HP + Speed , 160HP + Speed, 170HP + Speed 150HP + Kevlar, 160HP + Kevlar, 170HP + Kevlar Invisibility [70%] Deagle 33%, 36%, 40%, 45%, 55% chance AWP 20%, 25%, 30%, 35%, 45% chance Counter Terrorist: Grenade Pack Invisibility [70%] MultiJump LongJump SHIELD *NEW* 150HP + Speed, 170HP + Speed, 200HP + Speed 150HP + Kevlar, 170HP + Kevlar, 200HP + Kevlar Weapon Menu More Last Request Features! Multigames VIP: Πρόσβαση της εντολής !ws (Weapon Skins) Δυνατότητα επιλογής Model από πληθώρα επιλογών. Healthshot στα Course Maps +2 respawn στα Course Maps Show Damage Δυνατότητα επιλογής διαφορετικού mode για τα: Grenade, Smoke, Flashbang, Decoy σας!
  4. Καλησπέρα σε όλους, Όσοι δεν το ξέρετε διοργανώνουμε "Online - Εvent" με Reward ένα "Knife". Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τι μαχαίρι θα δοθεί αλλά φτιάξαμε ενα μικρού μήκους Video δείχνοντας μια σειρά από μαχαίρια που θα κληρωθούν. Το Event θα ξεκινήσει στις 1 Μαρτίου και ώρα 12 το βράδυ όπου θα γίνουν και Reset οι πόντοι και θα λήξει στις 31 Απριλίου ίδια ώρα. Το Event θα είναι επαναλμβανόμενο ανα δύο μήνες. Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν το έπαθλο τότε θα έχουν την ευκαιρία τους στο αμέσως επόμενο Εvent. Δηλώστε συμμετοχή στο Event και ενημερωθείτε για τους Όρους & Κανόνες του Εvent. Θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα που απαιτείται ΕΔΩ Like στo Facebook Page ΕΔΩ Join στο SteamGroup ΕΔΩ Δείτε ποια μαχαίρια θα κληρωθούν στο Event - Μαρτίου: Βασικό: Eφόσον γίνει κυρίως το Βήμα 1 μονό τότε θα υπάρχει το δικαίωμα συμμετοχής. Καλη επιτυχία σε όλους.
  5. Για να κάνετε Admin Request θα πρέπει να πάτε στην αρχική σελίδα μας και να επιλέξετε από την καρτέλα "Requests & Reports" την αντίστοιχη επιλογή που σας ενδιαφέρει. Πληροφορίες & Κανόνες Τα Greeklish δεν επιτρέπονται και το Request που θα περιέχει Greeklish θα γίνεται Reject αυτόματα. Τα Admin Requests είναι πάντα ανοιχτά και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε αίτηση για να γίνετε Admin. Αν το Admin Request σας γίνει Reject τότε έχετε το δικαίωμα να ξανά κάνετε Admin Request μετά από 1 μήνα από το Reject. (Αν κάνετε νωρίτερα θα υπάρξει ποινή +1 μήνας) O Community Owner έχει το δικαίωμα να κάνει Accept ή Reject το εκάστοτε Admin Request όποτε επιθυμεί αυτός. Ο User έχει το δικαίωμα να ρωτήσει για να μάθει τον λόγο που έγινε Reject το Admin Request του ώστε το διορθώσει για την επόμενη φορά. To Admin Request σας πρέπει να είναι σωστά δομημένο και να μην έχετε συμπληρώσει λάθος κάποιο από τα 11 ερωτήματα της φόρμας αλλιώς θα γίνει Reject. Όλοι οι Users που θα κάνουν Admin Request πρέπει να έχουν κάνει New Topic στην περιοχή ΝΕΑ ΜΕΛΗ. ( https://rushgaming.gr/forum/index.php?/forum/8-περιοχή-για-νέα-μέλη/ ) "Τρολλ" Admin Request μπορεί να σας επιφέρει Forum Ban. Αν το Admin Request σας γίνει Accept και γίνετε Admins, τότε θα πρέπει να κάνετε 30 ώρες τον μήνα τουλάχιστον in-game. Αλλιώς θα βγαίνετε από Admins. Παράδειγμα Admin Request Application 1.Πραγματικό όνομα σας: Αλέξανδρος 2.Steam Name: Alexander 3.Steam Profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561197988194005/ 4.Vac Record: VAC BAN / NO VAC BAN 5.Αν έχετε γνώσεις πάνω σε SourceMod (SM) commands: Ναι έχω καλή (π.χ sm_admin/sm_ban name time reason/sm_kick name) 6.Πραγματική ηλικία σας: 29 χρονών 7.Πόσες ώρες μπορείτε να διαθέσετε στο server χωρίς υπερβολές: 4-5 ώρες/ημέρα 8.To Steam ID σας: STEAM_0:1:13964138 9.Έχετε κάποια σχετική προϋπηρεσία πάνω σε κάποιο άλλο community στο παρελθόν αν ναι ποια είναι αυτή: Ναι στο Rushgaming Community / Όχι δεν έχω προϋπηρεσία πάνω σε κάποιο άλλο community. 10.Σε ποιόν Server θα σας ενδιέφερε να επικεντρωθείτε κυρίως?: Θα ήθελα να επικεντρωθώ στον Jailbreak/1vs1 Arena/Casual/Multigames/Combat Surf/ Server. 11.Γιατί θα θέλατε να γίνετε Admin στο Rush Gaming?: Θα ήθελα να γίνω Admin στο Rush Gaming διότι θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργήθει μέσα στους servers και να επιβληθώ όπου χρειαστεί χώρις να κάνω abuse το Admin power που μου δοθηκε από τους ανωτέρους μου. Επίσης τον χαρακτήρα μου τον εκφράζει ένα πνέυμα ομαδικότητας και κατανόησης. Παρακάτω θα διαβάσετε χρήσιμα πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν στο να γίνει πιθανόν Approve το Admin Request σας. ACTIVE ΣΤΟΥΣ GAMING SERVERS ΜΑΣ ACTIVE ΣΤΟ FORUM ΜΑΣ ACTIVE ΣΤΟ TEAMSPEAK ΜΑΣ NO BAN RECORD ΝΟN TOXIC USER Στο ερώτημα Γιατί θα θέλατε να γίνετε Admin στο Rush Gaming?, καλό θα ήταν να γράψετε μία όμορφη τεκμηριωμένη απάντηση. Useful Links Admin Request Application: https://rushgaming.gr/forum/index.php?/application/form/2-admin-request-application/ Περιοχή ΝΕΑ ΜΕΛΗ: https://rushgaming.gr/forum/index.php?/forum/8-περιοχή-για-νέα-μέλη/ STEAM_ID FINDER (Εδώ βάζετε το Link από το Steam Profile σας και βρίσκετε το Steam_Id σας): https://steamidfinder.com/
  6. Για να κάνετε Admin Report θα πρέπει πάτε στην αρχική σελίδα μας και να επιλέξετε από την καρτέλα "Requests & Reports" την αντίστοιχη επιλογή που σας ενδιαφέρει. Ενημέρωση: Τα Greeklish δεν επιτρέπονται και το Request που θα περιέχει Greeklish θα γίνεται Reject αυτόματα.
  7. Για να κάνετε Unban Request θα πρέπει πάτε στην αρχική σελίδα μας και να επιλέξετε από την καρτέλα "Requests & Reports" την αντίστοιχη επιλογή που σας ενδιαφέρει. Ενημέρωση: Τα Greeklish δεν επιτρέπονται και το Request που θα περιέχει Greeklish θα γίνεται Reject αυτόματα.
  8. Θέλετε και εσείς Rush Gaming Logo με το όνομα σας; Δεν έχετε παρά να κάνετε New Topic στο Section Icon Request γράφοντας απλά το gamertag/nickname που θέλετε να έχει το logo και οι αρμόδιοι θα το φτιάξουν όσο πιο σύντομα γίνεται. To μοναδικό παράδειγμα εικόνας είναι το εξής:
×
×
  • Create New...