@ProjectDeath Από που και ως που νομίζεις ότι με αυτό που προσπαθεί το RushGaming Staff να κάνει, το κάνει μόνο και μόνο για την είσπραξη εσόδων; Ποιος σου είπε ότι το RushGaming αντλεί επιχείρηση; Το RushGaming είναι μια ελληνική κοινότητα στην οποία μπορείς κατά κύριο λόγο να διασκεδάσεις αλλά και να ανταλλάξεις απόψεις πάνω σε πληθώρα θεμάτων, σύμφωνα πάντα με την τήρηση των κανόνων. Μια επιχείρηση αφού αναφέρεσαι "στην μεγιστοποίηση των κερδών μέσω του VIP" το κάνει φανερά και προγραμματισμένα, αντίθετα το VIP είναι μια δωρεά που κάνουν οι χρήστες της κοινότητας αυτής οικειοθελώς ώστε να διατηρηθεί και να αναβαθμίζεται και εμείς ως "ευχαριστώ" τους δίνουμε αυτά τα προνόμια.
Παράλληλα μιλάς για τον μικρό " ΚωσταKYS " ο οποίος χρησιμοποιεί τα "προνόμια" του. Αρχικά κάθε χρήστης αντιμετωπίζεται και θα αντιμετωπίζεται ισάξια χωρίς διακρίσεις, οπότε το " ΚωσταKYS " που έχεις σαν παράδειγμα δεν αντλεί επιχείρημα. Επίσης λες ότι το Staff "γράφει τους users κανονικότατα και κάνουν πάντα ότι θέλουν", το Staff αντίθετα, βλέπει κάθε πρόταση οποιουδήποτε χρήστη, συζητιέται σε ανάλογα meetings και παίρνεται μια απόφαση με κύριο γνώμονα την βελτίωση του εκάστοτε gameplay, οπότε πάλι αυτό είναι άτοπο καθώς επίσης δεν στηρίζεσαι σε γεγονότα και επιχειρήματα.
Δεν θα κάτσω να αναλύσω περαιτέρω , αν χρειαστείς κάτι, σύντομα θα είμαι και εγώ προσωπικά στην διάθεση σας, ξανά, ως τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Staff. Καλή συνέχεια.